Over

Worldwide Perspectives levert onderzoek, teksten, multimedia-producties en meer… Bekijk voorbeelden van verschillende diensten via de knoppen aan de bovenkant. Ook levert Worldwide Perspectives advies.

Kernthema’s zijn: internationale ontwikkeling, maatschappelijk verantwoord ondernemen, empowerment, duurzaamheid en diversiteit.

Worldwide Perspectives is opgericht door Miguel Heilbron, die werkend voor diverse organisaties een brede ervaring opbouwde rondom verschillende duurzaamheids- en ontwikkelingsvraagstukken. Hij verrichtte werkzaamheden in verschillende ontwikkelingslanden in Afrika, Zuid-Amerika en Azië, en ook bij een delegatie in het Europees Parlement en bij de United Nations World Summit on Sustainable Development in Johannesburg. Miguel Heilbron is econoom en ingenieur.

Worldwide Perspectives houdt van co-producties en werkt bij verschillende opdrachten samen met diverse professionals uit Nederland en de rest van de wereld. Dit zijn professionals en experts uit uiteenlopende sectoren, onder andere onderzoekers, ontwerpers, schrijvers en verschillende ondernemers. Worldwide Perspectives heeft een groot eigen netwerk (nationaal en internationaal) en kan ook ingezet worden voor versterking van een team.

Verder praten? Neem contact op voor meer informatie.